Tratament antiparazitar

Purtăm clandestin o serie de paraziți, bacterii, streptococi și stafilococi, viruși și fungi ce ne modifică starea de sănătate mai mult sau mai puțin vizibil. Desigur, persoanele care au trecut prin probleme de sănătate știu cel mai bine în ce măsură organismul lor a preluat simptome dintre cele mai disturbante vieții cotidiene. Printre cele mai comune simptome vom întâlni oboseala, letargia, somnolența, lipsa poftei de mâncare sau din contră un apetit exacerbat, nervozitate, anxietate, mâncărimi și/sau usturimi ale pielii, erupții cutanate, pofta de dulciuri, pierderea sau câștigarea în greutate cu straturi adipoase.

În foarte multe situații persoanele care acuză astfel de simptome chiar dacă s-au decis să facă investigații și analize medicale, rezultatele obținute nu au fost concrete și prin urmare dezamăgitoare.

Statistica efectuată de National Geographic a scos la iveală că paraziții au ucis mai mulți oameni decât au facut-o toate războaiele istoriei omenirii!

Paraziții sunt practic niște locuitori nedoriți ai sistemului gastro-intestinal care ne împiedică să asimilăm optim nutrienții necesari vieții normale, produc găuri în membrana intestinelor și cresc riscul instalării unor boli grave. Putem fi purtători a peste 100 specii de paraziți. Pot avea dimensiuni microscopice sau pot atinge și 3 metri lungime. Parazitează întregul sistem sanguin, se ascund în ficat, plămâni, articulații, mușchi, inimă, în esofag și creier. Parazitoza cronică este asociată cu permeabilitatea intestinală și sindromul de colon iritabil, malabsorbția, gastrita, reflux, dureri articulare, afecțiuni severe ale pielii, alergii, sistem imunitar scăzut.

Iată în continuare câteva soluții din natură pentru cei ce aleg terapiile naturiste:

Uleiul de Oregano

Este cel mai puternic tratament în momentul de față, uleiului de oregano fiindu-i atribuite proprietățile de antiparazitar, antifungic, antibacterian, antibiotic, antiseptic, antiinflamator, antiviral.

Îl administrăm intern prin 2 modalități: 1-2 picături cu miere sau 4 picături de ulei de oregano și ulei de măsline în capsulă vegetală.

În aromaterapie este indicat să îl folosim la aromadifusor, în felul acesta beneficiind de toate proprietățile sale curative prin intermediul microvaporilor dispersați în aer, fără dioxidul de carbon emanat de lămpile clasice de aromaterapie.

Acesta va fi absorbit prin respirație și la nivel de creier.

De asemenea îl mai putem utiliza extern prin masaj ușor folosind maxim 2 picături de ulei de oregano amestecat cu ulei de cocos sau orice alt ulei vegetal de primă presă.

Uleiul de oregano de la Young Living Oils este cel mai puternic ulei esențial de pe piața mondială. Alegând un produs autentic  vom avea garanția proprietăților sale curative și profilactice. Tratamentul se va face minim 30 de zile, cel mai indicat fiind  a se urma administrarea lui timp de 3 luni.

Paraziții ajung în organismul nostru prin intermediul mâncării contaminate și a apei, prin animalele de companie, țânțari, muște și prin transmitere sexuală.

Atenție sporită asupra alimentelor, a cărnii slab preparate, a apei potabile sau din surse neverificate. Atenție la mâinile nespălate după folosirea banilor sau a mijloacelor de transport în comun, în mod deosebit, dar igiena este foarte importantă în general.

Pe lângă uleiul de oregano vă recomand spre folosire, untul de cocos ( sau apa de cocos pentru cei ce o găsesc proaspătă), cuișoare, mult usturoi și ceapă crude, românești, alimente fermentate, suc de lămâie, ghimbir, oțet de mere natural și pudră de grâu verde. Vom elimina din dietă dulciurile.

Pentru comandarea uleiului de oregano și a aromadifusorului sau pentru alte informații vă rog să lăsați un comentariu.

Vă doresc ca de obicei multă sănătate!

Young Living Distributor

 

 

 

2 comentarii la „Tratament antiparazitar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *