Rețetă de băuturică fină „Smoothie”

O altă combinație pe care ne place să o savurăm în aceste dimineți mohorâte, este un smoothie ce se prepară rapid, mai ales când, în 15 minute trebuie să pornești spre serviciu.

Pentru 2 persoane  🙂 folosim:

 1. Un Grepfruit, o portocală și o lămâie
 2. O lingură de MSM
 3. O lingură de pudră de orz verde
 4. Patru linguri de semințe de susan crud
 5. Miere organică o lingură (opțional)
 6. Apă vie cam 200 ml

Citricele se vor stoarce la aparat, sau le puteți tăia bucăți și adăuga peste apa pură în blender, unde mai punem pudra de orz, Msm-ul și mierea.

Semințele de susan crud se râșnesc ( dacă nu avem alta variantă folosim râșnița de cafea) și se adaugă și ele in blender.

Folosim blender-ul 30 de secunde, facem un amestec din toate aceste ingrediente iar rezultatul este o  băutură fină, cremoasă, cu gust proaspăt și prietenos.

Fotografie0303

Sfatul meu este ca, apa și citricele să fie la temperatura ambientală înainte de a face această băutură, mai cu seamă că trebuie servită imediat.

 

 

Să o savurați sănătoși!

 

3 comentarii la „Rețetă de băuturică fină „Smoothie””

 1. Da.Voi aplica şi această reţetă, dar în prealabil aş vrea să ştiu dacă apa vie este apa Kangen, iar MSM-ul chiar nu ştiu ce-i.Mierea organică e o miere obişnuită ?
  Am în dotarea bucătăriei mele un aparat care se cheamă chiar Smootie.Performant, are un cap rotund, rotativ, la care se pot ataşa succesiv patru pahare de capacităţi diferite prin înşurubare.Contează mult să ai ce-ţi trebuie.
  În altă ordine de idei , îi raportez domnişoarei Lona că în faţa unui auditoriu format din două doamne respectabile , în timp ce eram mai dăunăzi la Băi la Olăneşti, mi-am expus cunoştinţele mele de veşnic începător , în ale alimentaţiei pe grupe sanguine cât şi a hranei vii după răposata Elena Ibrian , citire. După ce fui ascultat cu atenţie am primit următoarea părere fundamentată ; „……’ai breeeee ! Ce spui matale !?!* Păi de la 1848 încoace, strămoşii şi părinţii mei nu s-au mai prostit atâta….Ce… mămăligă , ceapă şi slană n-ajungeeeee …!? Ioti măăăă.,,”. Şi aşa , liniştit, uşurel, mă îndreptai spre casă cu un ochi vânăt şi doi dinţi sparţi cugetând în sinea mea , că-mi stătea bine dacă-mi vedeam de treabă.

  1. Dl Vlad, sunteti atat de haios.
   Cabinetul nostru de apa Kangen s-a mutat pe strada Stefan Mihaileanu Nr.45 Parter.Da, in retetele mele vorbesc doar depre apa kangen, si doar pe ea o consum.
   Msm-ul este optional, el este o pudra alba, metil-sulfonil-metan, adica sulf in forma organica, sulful intra in compozitia proteinelor si a tesutului conjuctiv, catalizeaza reactiile enzimatice din organism si ne protejeaza de stresul oxidativ.Se gaseste si in alge.. Derulati site-ul meu pana la pagina de jos si intrati pe magazinul bio. Mierea organica, este o sursa sigura de miere bio, nemodificata. Avem surse…
   Aveti un stil oratoric unic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *