Produse de îngrijire personală organice

Ce produse de îngrijire personală am testat şi vi le pot recomanda cu toată încrederea?

Cel mai longeviv produs din trusa mea de îngrijire, este vopseaua de păr Henna naturală, un produs autentic pur, natural, conţine 100% henna, o variantă de vopsire a părului în nuanţe naturale, fără chimicale, fără substanţe care să atace în vreun fel pielea noastră sau firul de păr. Mai mult, acest produs  susţine practic îngrijirea pe termen lung a părului, oferindu-i pe lângă sănătate,  strălucire şi volum. Folosesc această variantă de henna indiană de peste 2 ani de zile. Culoarea mea: roşcat! Din aceeasi gamă, de la acelaşi producător, folosesc şi şamponul ce se combină foarte bine cu henna, şi care conţine la rândul său amla (agrişe indiene= fructe comestibile), plantă benefică, atât pentru piele cât şi pentru creşterea părului şi păstrarea pigmentului firului de păr; indicată pentru îndepărtarea mătreţii şi pentru întărirea rădăcinii părului. Un şampon care mă ajută să îmi păstrez culoarea luni de zile, care deţine un miros proaspăt şi curat de plante, de asemenea fără substanţe chimice nocive şi fără sodium lauryl sulfate (SLS).
sampon-amla-volum-khadi-700x700vopsea-par-rosu-henna-khadi-700x700

Din categoria deodorante/antiperspirante alternez între pietrele de alaun: deodorant solid, mineral natural  (Alum Potassium) incolor fără miros,  deodorant pulverizator pe care mi-l fac eu din apa kangen super-alcalină ph 11.5 în amestec cu orice ulei esenţial îmi doresc: cel mai recent ulei esenţial folosit este un amestec ( blend) de la Young Living Oils care se numeste Joy şi care conţine bergamotă, iasomie, lămâie, lemn de trandafir, ylang ylang, trandafiri, muşeţel roman şi geranium;

Joy_uses

Este o combinaţie minunată, care întradevar te împinge către bucurie, către speranţă, îţi aduce aminte de zile însorite şi călduroase, îţi susţine buna dispoziţie, alungă depresia şi temerile. O aromă romantică care te va învălui de frumuseţe! Aplic acest ulei pe punctele cu puls, din zona gâtului şi de la încheieturi, ataşând sticluţei de ulei esenţial un mic dispozitiv pe care l-am primit în kitul cu uleiuri:

 

AromaGlide Roller Fitments
Ne putem transforma uleiurile preferate în parfumuri sau uleiurile cu uz terapeutic în rollere cu aplicare uşoară, pe orice zonă a corpului. Sunt concepute în 2 tipuri, atît pentru sticluţele de 5 ml cât şi pentru cele de 15 ml.41ghmPIgI4L._SX355_

Alte deodorante  roll-on precum acestea:

deo-ceai-verde-gamarde-700x700 deodorant-alaun-bioearth-700x700

Detergentul de rufe pe care îl folosesc deasemenea de 2 ani de zile, este un detergent non-invaziv sănătăţii noastre, un detergent fără substanţe nocive, care nu atacă nici ţesătura rufelor dar şi mai important, nu atacă pielea noastră. Are un miros discret de lavandă.

detergent-rufe-lavanda-700x700

 

Cei care trec pragul centrului Terra Vita Natural află de la mine importanţa apei super-alcaline cu ph 11.5 şi în gospodărie.

Super-alcalina datorită ph-ului ridicat se comportă ca un detergent respectiv ca un săpun puternic, cu ajutorul ei degresăm orice suprafaţă din gospodărie inclusiv textile.

Prin urmare, adaug în maşina de spălat 2 litri de super-alcalină Kangen şi câteva picături de ulei esenţial de lavandă, lemongrass, rozmarin sau orice alt ulei esenţial plăcut mirositor. Este cea mai ecologică alternativă de spălare atât pentru gospodăria noastră cât şi pentru apele deversate ce ajung în pânza freatică. Puţini dintre noi se gândesc cred la prezervarea resurselor acestei planete în acest mod ecologic, şi puţini dintre noi cred că se întreabă unde ajung  toate reziduurile ce le lăsăm în urma noastră într-o societate de consum haotic.

Pentru  catifelarea rufelor folosim alteori acest balsam de rufe.

balsam-ecologic-rufe-700x700

Detergentul de vase ce vi-l recomand este acesta iar pentru curăţarea geamurilor această soluţie. Nu lasă niciun fel de urme, nu necesită clătire şi are un miros foarte plăcut. Totodata,  curăţăm geamurile şi cu apa beauty ph 5.5 sau cu super-acidă ph 2.5. Acestea sunt obţinute prin electroliză, şi dat fiind că vorbim despre apă cu ph modificat curăţă şi conferă strălucire în mod surprinzător. Aţi rămâne la fel de surprinşi să aflaţi câtă economie puteţi face având un astfel de dispozitiv în gospodăria dumneavoastră.

maxresdefault

 

 

 

 

 

 

 

Aştept întrebările voastre în secţiunea comentarii! Cu drag, Lona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *