Cine sunt eu

Bine ai venit!

Numele meu este Lorena Udrea  și mă bucur că te numeri printre musafirii blog-ului meu.

Despre mine îți pot spune în câteva cuvinte că, sunt o persoană care s-a redescoperit pe sine în anul 2011 începând cu momentul în care viața mea a luat o turnură neașteptată, pe traseul căreia mi-am pierdut sănătatea, speranța unui viitor și încrederea în oameni.

La debutul acestei perioade s-au derulat episoade de luptă continuă cu sistemul medical din România,  flash-uri ale greșelilor săvârșite în trecut, scene ale neputințelor din prezent atât ale mele cât și ale celor dragi, scenarii ale diverselor metode de vindecare.

Am renunțat total la metodele de tratament alopate, nu și la instrumentele de investigare ale medicinei, fără de care noi am putea doar emite supoziții în ceea ce privește presupuse diagnostice și afecțiuni. Astfel, m-am orientat cu încredere către terapiile complementare, medicina naturistă, dieta vegetariană și hrana vie. Prin intermediul acestora și cu ajutorul celor dragi am reușit să depășesc statutul de pacient al bolii lyme.

Sunt adepta unei vieți sănătoase, plină de optimism și de recunoștință, recunoștință față de Dumnezeu și Natură pentru că mi-a oferit o nouă șansă. Șansa constă în oportunitatea de a conștientiza că nu eram pe drumul potrivit și, în posibilitatea de a alege să fiu un om informat.

Te invit să mi te alături, te invit pe site-ul meu unde vei descoperi articole pe teme de nutriție, sfaturi practice de care avem nevoie, noutăți din lumea medicinei complementare și nu numai, rețete cu alimente bio și super alimente, metode de relaxare a trupului și spiritului, suficiente argumente pentru a-ți schimba viața și atitudinea de zi cu zi.

Însoțește-mă pe calea aleasă de mine,  PE CALEA SĂNĂTOASĂ .

Îți mulțumesc!

7 comentarii la „Cine sunt eu”

 1. Bună ziua domnişoara Lorena.
  Voi citi cu atenţie conţinutul prezentului blog şi consimt să fiu material de experiment pentru tehnologii de sănătate noi.Şi aşa am în plan să intru în ” reparaţii capitale ” după 45 de ani de muncă.
  Cu stimă,
  S.Vlad
  Mangalia

  1. Multumesc Dl. Vlad,
   Succes in continuare cu dieta, ma bucur pentru prezenta pe blogul meu, veti gasi informatii pertinente si utile!
   Vom face schimb de impresii atat pe site cat si la cabinet!
   Numai bine!

 2. Domnişoara Lorena !
  Mă uitai pe delicioasele reţete descrise mai sus şi am trecut ingredientele componente prin filtrul gândirii consumului pe grupe sanguine.Subsemnatul, sunt dotat de la mama respectiv mama natură cu grupa B III. A rezultat situaţia de mai jos ţinând cont de legenda următoare:x = aceptat ;y= neutru; z = de evitat.
  Roşcove(y),Banane(x), Alune şi nuci(y), Fulgi de nucă de cocos(y), Miere(y), Scorţişoară(z), Stafide(y), Ghimbir(x), Alge(y), Portocale şi Grapefruit(y), Cicoare(y), Năut(z), Fructe de merişor(y), Seminţe de cânepă(?), Seminţe Chia(?), Ganoderma Luccidum(?).Dacă luaţi în calcul ideea de alimente pe grupe sanguine, s-ar putea să elaboraţi ceva inedit, ceva aşa cam şi cu ideea doamnei Ibrian – bucătăria fără foc-.
  Iată doi autori la chestiunea pe grupe sanguine:Dr.Peter J.D’Adamo şi Anita Hessman -Kosaris.În Mangalia sunt cinci familii care respectă ideea – bucătăria fără foc- afirmă doamna dr.Anamaria Bucur.Iar pe grupe sanguine eu sunt primul.
  Vă doresc, să fiţi respectată şi iubită.
  Cu stimă,
  Sorin Vlad
  Mangalia

  1. Dl Vlad vă mulţumesc pentru prezenţa pe blog şi pentru comentariile dumneavoastră.
   Este foarte interesant mai ales pentru că, inclusiv eu am fost dotată cum spuneţi de la mama natură tot cu grupa sanguină B3. Pe parcursul celor 3 ani de informare în sănătate am avut un gînd să încerc şi această metodă de alimentaţie. Voi zăbovi asupra aceste teme, mă voi documenta şi eu şi mai facem schimb de idei, impresii şi de informaţii. Vă felicit pentru dorinţa de informare, dacă ar fi cat mai multe persoane ca dumneavoastră am ajunge departe.
   Vă mulţumesc din suflet pentru urarea din final, a sosit exact cand trebuia!
   Numai bine şi sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *